fredag 19 augusti 2011

Rapport från Semestern 4-7/8

Det var en mysig helg i sthlm =D
Torsdagen bjöd på en fika hos min mormor på förmiddagen. Till lunch åkte vi till Väsby och åt på vårt favorit sushihak medan K sov som en stock i sin vagn. Eftermiddagen spenderade K på "sin studsmatta", A på altanen med min pappa och Jag sovandes i soffan.

Fredag åkte jag, A och K till storstan med pendeltåg. På centralen lyxade vi till det med mcD innan vi tog tunnelbanan till slussen. I slussen tog vi djurgårdsfärjan över till djurgården. K tyckte att det var jättespännande att åka båt, de stora viking och silja line färjorna var väldigt imponerande :)

Framme på djurgården gick vi till aquaria. Det var mycket mindre än vad jag kom ihåg, och tunneln som barnen fick krypa in i så att fiskarna kunde simma både under, över och bredvid har de tagit bort. Så det var lite synd. Höjdpunkten för K var nog glassen på slutet :P


När vi avslutat vår tur på Aquaria åkte vi till naturhistoriska och mötte upp P,L,E och M. K tyckte att det var hur kul som helst att springa runt som en tok med E och titta på de olika djuren. Allra roligast var ett rum med stora gardiner som man kunde gömma sig bakom =P
På kvällen var det inflyttningsmiddag hos systeryster och Mattsson <3

Lördag var det kräftskiva, alltid en supermysig tillställning. God mat och trevligt sällskap :D

Söndag regnade bort så istället för en vända till grönalund åkte vi hem ganska tidigt. Skönt att inte alltid komma hem lagom till sängdags, även om det oftast är lättast att åka när K ändå ska sova.

Puss på er!

1 kommentar:

  1. stolt mamma o mormor20 augusti 2011 kl. 11:10

    Kendra pratade om sina resor på buss, tåg och båt när vi var uppe hos er. Det var tydligen väldigt roligt, så ni får komma ner snart o göra om det ;-)

    SvaraRadera